Succesvolle eerste editie van Krepelwald
Succesvolle eerste editie van Krepelwald

 Onze zomerstop begint op 19-7-22…

 Vanaf 6-9-22 zijn weer ON AIR…

Luister onze Playlisten  via onze site…

We wensen iedereen een fijn vakantie!


Succesvolle eerste editie van Krepelwald

Hits of Post 274 Viewed

Bij het Zilvermeer heeft afgelopen weekend de eerste editie van het dancefestival Krepelwald plaatsgevonden. De organisatie spreekt van een succesvolle eerste editie.

Krepelwald wordt georganiseerd door KOPJEK en Onder de Pannen. De bedoeling is om met Krepelwald een spraakmakend programma en een unieke festivalervaring neer te zetten waarbij er ontmoet, bijgekletst en er ook nieuwe ideeën voor de toekomst gemaakt kunnen worden. Of uit de mond van de organiserende partijen: “We hebben een nieuw, fris, creatief en duurzaam festival neer willen zetten waar je als bezoeker letterlijk wordt meegenomen op een reis langs diverse housemuziek op een bijzondere locatie.” Volgens het multimediaal platform 3voor12 was het festival uiteindelijk vooral een rumoerig feestje waarbij er in het begin van de middag housemuziek klonk, maar later ook disco, hardstyle en techno voorbij kwamen.

Volgens de organisatie was het festival volledig uitverkocht. De gemiddelde leeftijd van de bezoekers lag rond de twintig jaar, en behalve veel mensen uit Stad trok het festival ook bezoekers uit de noordelijke provincies en uit Duitsland. Krepelwald werd in 2020 aangekondigd en zou in dat jaar voor het eerst gehouden worden. De coronacrisis gooide echter roet in het eten waardoor er een streep ging door de edities van 2020 en 2021. Naar alle waarschijnlijk krijgt het festival volgend jaar een vervolg.