Stemmen Dj Mag’s Top100- 2022

Sinds de lancering in 1993 is Top 100 DJ's verder gegroei- met 1,2 miljoen jaarlijkse stemmen - tot 's werelds grootste publiekelijk gestemde muziekpeiling. De stemmen kunnen door iedereen gedaan worden . De Top 100 DJ's  is dus een volledig open poll. Kiezers wordt gewoon gevraagd om hun top vijf DJ's te kiezen. Ze kunnen een DJ zijn met vijf volgers of een DJ met vijf miljoen volgers.

Gelijktijdig met Top 100 DJ's is er een Alternative Top 100 DJ's, mogelijk gemaakt door Beatport. Deze poll gebruikt dezelfde stemgegevens van Top 100 DJ's, naast een genrefilter van Beatport om een ​​ranglijst te maken van artiesten uit genres zoals house, techno, drum & bass en andere afgeleiden die recentelijk ondervertegenwoordigd waren in de hoofdpeiling.


Voor het zesde achtereenvolgende jaar is Unicef ​​de officiële liefdadigheidspartner voor Top 100 DJ's. Unicef ​​werkt in meer dan 190 landen en zorgt ervoor dat meer kinderen in de wereld worden gevaccineerd, opgeleid en beschermd dan enig ander goed doel. DJ Mag zal dit belangrijke werk van de organisatie gedurende de campagne van 2022 ondersteunen, met meer informatie over fondsenwervingsinitiatieven die binnenkort weer worden aangekondigd.

Wil jij ook je stem ook uitbrengen klik dan op deze url : vote.djmag.com

Hits of Post 444 Viewed