Redshape – Release Me (Base Mix)
Redshape – Release Me (Base Mix)

 Onze zomerstop begint op 19-7-22…

 Vanaf 6-9-22 zijn weer ON AIR…

Luister onze Playlisten  via onze site…

We wensen iedereen een fijn vakantie!


Redshape – Release Me (Base Mix)

Hits of Post 202 Viewed

De dancechoice van deze week komt uit Duitsland. De echte naam van deze artiest is Sebastian Kramer. Halverwege de jaren negentig begon hij met produceren. Zijn muzikale inspiratie haalt hij uit de vroegere sounds uit Detroit en Chicago en heeft een grote passie voor sound engineering. Inmiddels heeft Sebastian drie albums op zijn naam staan en runt hij sinds 2006 zijn label Present. Zijn sound is een mix van house en techno. Hij treedt op als live-act en kenmerkt zich met een rood masker als hij optreedt. Voor zijn nieuwste EP heet Release Me en kwam onlangs uit op het label Running Black. House met acid invloeden: Release Me (Base Mix) van Redshape is de dancechoice van deze week.