Mike La Funk x Kelsey Gill – Ecstasy

De in Berlijn geboren, Funky Deep House-producer, DJ en Remixer heeft een grenzeloze muzikale wervelwind op gang gebracht sinds intreden als dj op housemuziek in 1999. Hij begon als Dj in 1997. Al snel wordt hij geboekt om zijn geproduceerde funky House sounds te draaien in heel Berlijn / Duitsland, maar ook in Europa, Dubai en Azië, het Verenigd Koninkrijk, Singapore, Frankrijk, Rusland, Spanje, België, Slowakije, Oekraïne, Finland, Zweden en Letland.

Mike La Funk’s geluid kan meestal worden omschreven als funky deep house & clubhouse, maar hij is ook weg van Chicago & UK House stijlen, allemaal ondersteund door zijn liefde voor 70’s disco & funk. Vandaag de dag brengt Mike La Funk veel tijd door in zijn studio met het produceren van housemuziek met zijn vrienden, Hun singles genaamd “Music is Life and Rain Down Love met remixes van Full Intention, Jason Chance, ATFC werd uitgebracht op PACHA Records en heeft sindsdien een aantal geweldige feedback gekregen.

De Dancechoice van deze week is een wat meer trancy plaat van Mike la Funk die hij samen met Kesley Gill heeft opgenomen.

Hits of Post 325 Viewed