Avicii – Without You (AFISHAL Remix)

DJ AFISHAL –
Every sound, light and graphic is triggered live on stage at the hit of a stick. AFISHAL hand crafted this Visual DJ Rig he called The TREMOR and pioneered this new way to perform.

Guy J LIVE at We Are Lost Festival 2018!

Progessive held Guy J runt al een aantal jaren zijn label Lost & Found. Voor het eerst in de geschiedenis organiseert de Israëliër zijn eerste festival: We Are Lost. Afgelopen zaterdag vond dit festival plaats in Amsterdam. Guy J treedt met Oud & Nieuw regelmatig op in de Paradigm. Zijn 3 uur durende live-set werd live gestreamed:

Fans herdenken massaal overleden dj Avicii

Duizenden fans zijn in Stockholm bijeengekomen om dj Avicii te herdenken. Tim Bergling, zoals Avicii echt heet, werd gistermiddag dood gevonden in Muscat, de hoofdstad van Oman. De politie in Oman sluiten een misdrijf uit.

The best Songs of AviCii

Afrojack koopt peperduur nieuw speeltje

Afrojack heeft weer een nieuwe bolide: een Ford GT. De bolide produceert 656 pk en heeft een 3,5 liter V6 motor. Topsnelheid ligt rond de 347 km/u. In 3 seconden zit de bolide op de 100 km/u. Niet iedereen kan de auto aanschaffen. De autofabrikant bouwt er een aantal per jaar en er geldt een strenge selectie voor de aanschaf van het racemonster. Twintig mensen wilden de auto, maar slechts 2 mochten de GT aanschaffen. Afrojack moest beloven om de auto niet door te verkopen. De prijs? Ruim 6,5 ton.