19-10-21   21:00 Deets  /  22:00 Selene
21-10-21    22:00 Felec
2-11-21    22:00 Swinch
9-11-21   21:00 Joost  /  22:00 Eric so Fine
Tomorrowland heeft een nieuw platenlabel gelanceerd, Tomorrowland Music

Tomorrowland heeft een nieuw platenlabel gelanceerd, Tomorrowland Music

Live stream OOG radio

Hits of Post 112 Viewed

Tomorrowland heeft een nieuw platenlabel gelanceerd, Tomorrowland Music, en de eerste release komt in de vorm van een samenwerking tussen Afrojack en Chico Rose.

Tomorrowland Music heeft de nieuwe track van het paar uitgebracht, ‘You Got The Love’, en markeert tevens de lancering van een nieuw concept van Afrojack dat hij Never Sleeps heeft genoemd. Het nieuwe concept, zo legt een persbericht uit, ziet Afrojack als doel om gelijkgestemde mensen samen te brengen door feesten te geven en muzikale samenwerkingen uit te brengen.

‘You Got The Love’ is de eerste van een aantal Never Sleeps-releases die Afrojack heeft voorbereid voor release via Tomorrowland Music. Chico Rose zegt dat hij en Afrojack twee jaar geleden voor het eerst aan het project begonnen te werken, en “zes maanden achter elkaar in de studio hebben gewerkt” om ‘You Got The Love’ klaar te maken voor release.

Sprekend over het concept zei Afrojack: “Never Sleeps is een project dat er eigenlijk alleen maar is om de nadruk te leggen op dansmuziek die is gebouwd voor festivals en clubs. Binnen de muziekindustrie is er veel druk op artiesten om hun merken relevant te houden of te proberen nieuwe dingen en uitdagingen Bij Never Sleeps draait het alleen om de muziek en de mensen – muziek maken voor mensen op de dansvloer en het leven vieren.

“Het is niet alleen ik, ik ben het en andere artiesten – iedereen die het gevoel heeft dat ze graag iets samen zouden doen. Geen druk, geen genre. Het draait gewoon om de muziek. Onze eerste release ‘You Got The Love’ voelt als een vol- op dance music festival anthem en daarom zijn we gaan samenwerken met Tomorrowland en zijn gloednieuwe label Tomorrowland Music. Heel spannend!”

Luister hieronder naar ‘You Got The Love’ en volg Never Sleeps hier via Facebook.

Eerder deze maand deelde Tomorrowland een aftermovie voor het virtuele festival 2021, waarvoor Afrojack een set speelde.

Eerder deze maand werden ook de volledige ticketdetails voor de terugkeer van Tomorrowland Winter in maart bekendgemaakt.