24-5-22  >>>  @ 21.00uur Nino & 22.00 UUR Mandri

31-5-22  >>>  @ 21.00uur Gooseman & 22.00 UUR Paul Wiegman

7-6-22  >>>  @ 21.00uur Nils Stielman & 22.00 UUR Trouvano

14-6-22  >>>  @ 21.00uur Marwijn Kosmeijer & 22.00 UUR Coenakis


Roger Sanchez heeft een nieuwe remix van zijn track ‘Another Chance’ gedeeld.

Hits of Post 109 Viewed

Met de hulp van de Nederlandse DJ en producer Oliver Heldens, heeft de legendarische in New York geboren artiest de nieuwe remix gedeeld als onderdeel van de voortdurende vieringen die twee decennia markeren sinds de release van de originele single.

Sprekend over de remix zei Sanchez: “Ik ben enthousiast over de benadering die Oliver heeft gekozen voor ‘Another Chance’ – hij heeft de geest van het origineel behouden, maar heeft er zijn vibe aan toegevoegd en het resultaat is episch! Het was geweldig om met hem aan deze versie samen te werken en ik ben benieuwd naar de reacties op de dansvloer!”

Elders, in juli van dit jaar, werkte Sanchez samen met Sony om een geremasterde HD-versie van de iconische door Philippe Andre geregisseerde muziekvideo van het nummer te delen.

Met drie decennia als een van de grootste namen van het huis onder zijn riem, heeft Roger Sanchez schijnbaar niets van zijn enthousiasme verloren voor de muziek die zijn naam heeft gemaakt. Terwijl hij de 20e verjaardag van zijn blijvende hit ‘Another Chance’ viert, kijkt hij terug op zijn verleden, kijkt hij naar zijn toekomst en vertelt hij hoe hij het meeste uit zijn pandemische downtime heeft gehaald.

Bron DjMag