no MegachoiceRadio|MegabeatClub

Pioneer DJ Introduceert de DJM-750MK2


Facebooktwitter

We hebben ons gamma uitgebreid met een nieuwe 4-kanaalsmixer: de DJM-750MK2. Deze mixer is de ideale uitbreiding op je huidige DJ-setup en biedt je de mogelijkheid om thuis je mixes te oefenen zodat je vol zelfvertrouwen kunt performen in de DJ-booth. Je zult er features en designelementen in herkennen van het clubstandaard DJM-900NXS2 mengpaneel. Als je al een XDJ-1000MK2 hebt, dan beschik je met deze mixer over een set-up die niet hoeft onder te doen voor de professionals. Ideaal om je skills op los te laten.

Je kunt naadloze mixes maken op de DJM-750MK2 dankzij de vloeiende curves van de EQ’s en kanaalfaders. De Magvel crossfader, geërfd van de DJM-900NXS2, geeft heel precieze feedback. Zelfs tijdens de meest gecompliceerde scratchtechnieken zul je het geruststellende gevoel hebben dat je alles onder controle hebt. Naast de robuustheid en het uitzicht zijn er nog meer kenmerken die je zult herkennen van ons vlaggenschip onder de clubmixers, zoals vier Sound Color FX met parametercontrole en geselecteerde Beat FX met FX-frequentie, stuk voor stuk features waarmee je je optreden creatief kunt upspicen. De DJM-750MK2 produceert warme en kwaliteitsvolle audio dankzij een 64-bits digitale signaalprocessor met ditheringtechnologie, gecombineerd met 32-bits A/D- en D/A-converters.
Met de features AUX of Insert Send/Return heb je de flexibiliteit om verschillende externe FX-units aan te sluiten zodat je naar hartenlust je eigen sounds kunt creëren. Er is een aansluiting voor een IOS-toestel zodat je mobiele apps zoals effectoren, synthesizers en samplers die Inter-App-audio ondersteunen kunt gebruiken in combinatie met de interne FX van de DJM-750MK2. Eén enkele USB-kabel volstaat voor hoogwaardige geluidskwaliteit.
De DJM-750MK2 wordt geleverd met gratis licentiesleutels voor onze professionele dj-apps – rekordbox dj en rekordbox dvs – ter waarde van € 248. Gebruik ze samen om digitale tracks af te spelen van je pc/Mac met ofwel multiplayers ofwel draaitafels en Control Vinyl (apart verkrijgbaar). Dankzij de ingebouwde geluidskaart van de mixer kun je met één enkele USB-kabel je computer aansluiten.

Key Features Of The DJM-750MK2
Professionele lay-out
Mixen op de DJM-750MK2 voelt instinctief aan dankzij de lay-out, die veel kenmerken deelt met de professionele DJM-900NXS2 mixer. Je kunt thuis oefenen zodat je voorbereid en vol zelfvertrouwen kunt performen in de club.
Soepele EQ’s, kanaalfaders en de Magvel crossfader
De EQ’s en kanaalfaders van de DJM-750MK2 hebben curves die vergelijkbaar zijn met die van de DJM-900NXS2, zodat je nog preciezere en vloeiendere mixes kunt maken. Je kunt elk van de hoge, middel- en lage EQ-banden elimineren door de bijbehorende knoppen helemaal naar links te draaien dankzij de isolatorfunctie, en de curves van de kanaalfader maken het mogelijk om je lange mixes nog nauwkeuriger te maken. De Magvel crossfader – afkomstig van de DJM-900NXS2 – is accuraat, soepel en duurzaam voor meer dan 10 miljoen bewegingen, en de cut lag is verkort zodat de prestaties vertrouwder en responsiever zijn dan die van de voorganger van deze mixer. Als je een DJM-TOUR1, DJM-900NXS2, DJM-450 of DJM-250MK2 hebt, dan kun je de firmware van je mixer updaten om de cut lag van de crossfader te verminderen. Die update zal binnenkort beschikbaar zijn op onze supportpagina.
Professionele FX met gedetailleerde controle
Voeg textuur en flair toe aan je mixes met de professionele FX die zijn overgenomen van de DJM-900NXS2.
Sound Color FX: Draai gewoon aan de knop om Dub Echo, Sweep, Noise en Filter toe te passen. En met de parametercontrole beschik je over nog meer creatieve mogelijkheden.
Beat FX: Voeg Delay, Echo, Ping Pong, Spiral, Reverb, Trans, Flanger, Pitch, Roll, Vinyl Brake en Helix effecten toe, die in sync zijn met de BPM.
FX-frequentie: Kies op welke EQ-banden je de FX wilt toepassen: hoge, midden- of lage frequenties.
Independent send/return: Insert send/return vervangt de originele sound door de sound waaraan je effecten hebt toegevoegd vanuit externe hardware. Aux send/return biedt je de mogelijkheid om de sound waaraan je effecten hebt toegevoegd op een apart kanaal terug te laten komen zodat je het kunt mixen met de originele sound. Sluit een iOS-toestel aan en gebruik mobiele apps zoals effectoren, synthesizers en samplers in combinatie met de interne FX van de DJM-750MK2. Eén enkele USB-kabel volstaat voor hoogwaardige geluidskwaliteit.
Professionele geluidskwaliteit
Of je nu digitale bestanden afspeelt of een analoge bron gebruikt, de 64-bits digitale signaalprocessor, ditheringtechnologie en 32-bits A/D- en D/A-converters garanderen je een hoge geluidskwaliteit.

Dit Artikel is 198 keer bekeken

Facebooktwitteryoutube
Bluetooth Smart polshorloge

ToneControl.nl DJ winkel