-

leukste feestjes tijdens ADE 2018

We mogen weer! Vanaf woensdag 17 oktober tot en met zondag 21 oktober staat heel Amsterdam in het teken van het Amsterdam Dance Event, ’s werelds grootste evenement voor elektronische muziek. Dat staat natuurlijk garant voor heel wat leuke feestjes in de hoofdstad. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen zorgen, Hieronder zijn de leukste party’s voor je geselecteerd.

Het Weekend – De School
We beginnen gelijk met een knaller, namelijk deze weekender in De School op 19 oktober van maar liefst 62 uur lang. We vragen ons af wie dit feestje 62 uur volhoudt, maar aan de line-up zal het in ieder geval niet liggen. Met topartiesten onder wie Job Jobse, Sandrien en Tom Trago. Kaartjes kosten €21.

DGTL
Op 18, 19 en 20 oktober wordt de Scheepbouwsloods op z’n kop gezet met een van de betere feestjes: DGTL. Aan Nina Kraviz de eer om 18 oktober de spits af te bijten. 19 oktober heeft DGTL de handen ineen geslagen met Paradise. En als kers op de taart sluiten ze 20 oktober af met de Britse triphop producer Bonobo

Bijlmer Bajes: Audio Obscura x Nina Kraviz
Voor het eerst gooit de Bijlmer Bajes haar deuren open voor deze unieke rave, met niemand minder dan girlcrush Nina Kraviz. Zin in een feestje op deze obscure plek?

ZeeZout
‘There’s no such thing as too much of a good thing’, staat er met koeienletters op de Facebookpagina van ZeeZout. En daar zijn we het mee eens. Daarom heeft ZeeZout dit jaar maar liefst drie feestjes voor ons in petto, in de Undercurrent.

Awakings
Baas boven baas: dit jaar heeft Awakings welgeteld zeven edities voor ons klaarstaan. Petje af als je ze allemaal meepakt! De feestjes zullen plaatsvinden in (hoe kan het ook anders) de Gashouder.

Dit Artikel is 53 keer bekeken