Johan Gielen en Dj Jean op nieuw Amsterdams outdoor feest

Op zaterdag 4 augustus strijkt er een nieuw festival neer in Amsterdam: We Gaan Terug Festival. Bekende dj’s nemen je mee terug naar de 80’s, 90’s en 00’s. En dat allemaal op het leukste festivalterrein: Thuishaven.

Herleef met elkaar oude tijden! En dat met niemand minder dan een aantal bekende dj’s van toen. Zo verzorgen dj Jean, Johan Gielen en Jurgen heerlijke trance klassiekers. Onlangs verscheen het autobiografische boek ‘Gekkenhuis’ van Jean, bekend van de hit The Launch. Op het We Gaan Terug Festival zal hij er zeker ook een gekkenhuis van maken! Een van de bekendste radio dj’s sinds de jaren 80, Jeroen van Inkel, gaat alle danceklappers draaien uit de 80’s, 90’s en 00’s. En om het feest compleet te maken, komen de acht heren van Ooostblok langs om live de lekkerste Balkan beats te spelen.

Wat is er nu fijner dan de combinatie van een lekker feestje en de zon op je bol? Daarom vindt We Gaan Terug Festival buiten plaats op het festivalterrein van Thuishaven. Een creatieve, intieme locatie met twee tenten, een loods en een mini stage waar altijd een ongedwongen sfeer hangt. Buiten kun je met je vrienden genieten van alle trance classics en 90’s hits en binnen wordt er naast alle gouwe ouwe ook disco, Italo en R&B gedraaid.

Het festivalterrein van Thuishaven in Amsterdam West is gemakkelijk te bereiken per auto, het openbaar vervoer en de fiets. Dus trek je foute blouse, Aussie en je kekke sneakers uit de kast en kom oude tijden herleven op We Gaan Terug Festival!

Line-up
Open Air
90’s, classics, trance classics
Boozywoozy
Jean
Johan Gielen
Jurgen
Klubbheads
Marcello
Ton TB
Band: Ooostblok

Circus
gehost door We all love 80’s 90’s 00’s
Jeroen van Inkel
Live: King Bee

Loods
disco, italo, freestyle
Brian S
Dave Leatherman
Egbert-Jan Weeber
Lars J.
Rob Boskamp
Vladimir Flatnoski

Café
r&b, funk, soul
Mixturess
Soulfania

Dit Artikel is 22 keer bekeken