Er komt een festival in Disneyland Parijs

Disneyland Parijs wordt voor de tweede keer omgetoverd tot Electroland. Op 29 en 30 juni 2018 barst het festival los in Parijs. Genieten van je favoriete dj’s terwijl je de attracties onveilig maakt, need I say more?

Line-up
De line-up bestaat uit 7 dj’s, waaronder het duo Dimitri Vegas & Like Mike, de Duitse Robin Schulz en de Nederlandse Afrojack. Ook de legendarische dj Bob Sinclar, de Franse artiest Mosima, de internetsensatie Lovely Laura en haar dj-echtgenoot Ben Santiago zijn van de partij.

Meer dan een concert
Natuurlijk kun je van Disneyland meer verwachten dan alleen muziek. Zo zal er een lichtshow zijn met special effect over het park.

Magic
En de attracties dus. Die kun je gewoon bezoeken, terwijl je naar de deuntjes van de artiesten luistert. Zo kun je in de Rock’n’Roller Coaster Starring Aerosmith, Crush’s Coaster, Ratatouille: The Adventure en The Twilight Zone Tower of Terror.

Special effects
Als de zon onder is, komt de Tower of Terror tot leven op het ritme van de electro-beats met lichtshows, beeldschermen en speciale effecten voor een exclusieve nachtshow.
Scoor nu al je tickets voor Electroland Festival.

Dit Artikel is 150 keer bekeken