Anyma – Walking

11-1-22  >>>  Goosman @  21.00uur & Swinish @ 22.00uur
18-1-22  >>>  Taureaux @ 22.00uur
25-1-22  >>>  Kevin real @  21.00uur & pete Emric @ 22.00uur
1-2-22  >>>  Jolijn @ 22.00uur
8-2-22  >>>  Coen Leenheer @  21.00uur & Micheal Adding @ 22.00uur
15-2-22  >>>  Eric so Fine @  21.00uur & Juiz @ 22.00uur
De as van een Tiësto-fan werd afgevuurd .

De as van een Tiësto-fan werd afgevuurd .

Live stream OOG radio

Hits of Post 88 Viewed

De as van een Tiësto-fan werd afgevuurd uit een confettikanon op Creamfields festival.

Nadat ze online kaartjes hadden gekocht en ontvangen toen ze werden hervertaald voorafgaand aan het Creamfields-festival in Liverpool, waar afgelopen weekend 70.000 mensen naar Daresbury afzakten, waren neven Ryan en Liam Millen verrast toen ze een nieuwe envelop ontvingen kort nadat ze een handgeschreven briefje en de as van 30- jarige Stuart Mitchell.

Het handgeschreven briefje was van Stuarts familie, die uitlegde dat hij in juli van dit jaar zelfmoord had gepleegd en dat de kaartjes waren verkocht om zijn begrafenis te financieren. De familie nam ook een deel van de as van Stuart mee en vroeg om deze ergens op het festival uit te strooien.

Volgens een bericht in de Liverpool Echo wisten de neven het hele weekend een spandoek ter nagedachtenis aan Stuart rond het festival te dragen en het op het hoofdpodium te krijgen voordat de organisatoren van Creamfields voorstelden om Stuart’s as uit een confettikanon te schieten tijdens de headlinerfinale van Tiësto. Stuarts zus Laura onthulde later aan de neven Millen dat hij fan was van Tiësto en dat ‘Adagio For Strings’ op zijn begrafenis was gespeeld.

Ryan Millen vertelde de Echo: “Woorden kunnen onze dank aan zijn familie niet uitdrukken voor het toestaan ​​​​van ons, aan iedereen die naar zijn verhaal luisterde en foto’s nam met de banner, en vooral aan het Creamfields-productieteam voor hun uiterste best om ons te ontvangen en doen hun best om ons in staat te stellen zijn nagedachtenis op zo’n passende manier te eren.

‘Stuart Mitchell, we zijn nederig dat we je hebben mogen helpen om je reis met ons te voltooien.’