Andrea Laddo – SassoBasso (The Cube Guys Remix)

Andrea Laddo, geboren in juli 1987 in Cagliari (Italië), en mix al geruime tijd in de belangrijkste en beroemde clubs van Sardinië en werkt veel samen met belangrijke locale radiostations.

Hij begon met zijn activiteit als deejay op 17-jarige leeftijd op schoolfeesten te draaien voor jongeren en in clubs in zijn stad. Door de jaren heen perfectioneerde hij zijn techniek en zijn benadering van een console en zijn sets worden gewaardeerd en stelde hem in staat om enkele van de belangrijkste Clubs te kunnen draaien van het eiland. (Tsunami, JKO, Lido, Charlie, Newton Space, Buddah Beach, The Cube) .hij draaide met vele beroemde Dj’s zoals,Frankie Knucles, David Morales, Satoshie Tomiie, Roger Sanchez, Joe T Vannelli, Sebastian Leger, Dusty Kid,, Mauro Picotto, Deborah De Luca).
Ondanks zijn jonge leeftijd mixte hij in zijn dj-sets op een charismatische en nonchalante manier wat uitdraaide op een krachtig en instinctief geluid met verschillende nuances in de elektronische Muziek. Andrea Laddo is momenteel resident DJ van Xtend, een van de belangrijkste Club van het eiland in het zuiden van Sardinië.

Dit Artikel is 108 keer bekeken