Afrojack ontkent relatie met Australisch model Update!

 

Update:  Afrojack ontkent dat hij een relatie heeft met Sarah Kohan. Het Australische bikinimodel beweerde deze week dat de twee op date waren geweest in Parijs, maar volgens de manager van de Nederlandse dj was dat puur vriendschappelijk.

„Ze hebben elkaar een paar keer gezien, inderdaad in Disneyland, maar ze zijn gewoon vrienden”, aldus Ludvie Mailuhu tegen het AD. „Zij is nu in New York en hij zit gewoon in zijn woonplaats Spijkenisse.” Het is onduidelijk waarom het model zo’n gedetailleerd verhaal zou verzinnen. „Misschien voor de volgers”, gokt de manager, die eraan toevoegt dat Afrojack „de kerst als single doorbrengt.”

Eerder bericht van 12-12-17

Afrojack heeft een nieuwe relatie. De nieuwe vriendin van Nick van de Wall, zoals de dj echt heet, heet Sarah Kohan.
Kohan is in Australië een bekendheid op social media. In een filmpje op YouTube laat ze weten dat de twee elkaar ontmoetten in Parijs. Afrojack zou haar hebben meegenomen naar Disneyland.
Hoewel Kohan Afrojacks muziek naar eigen zeggen “fantastisch” vindt, houdt ze zelf meer van hiphop en R&B. Zo zegt ze groot fan te zijn van Chris Brown.
De 30-jarige dj heeft eerder een relatie gehad met Paris Hilton. Met Gouden Kooi-deelneemster Amanda Balk heeft hij een dochter: Vegas.

Dit Artikel is 191 keer bekeken