A Tribute to the old sound of Tiësto

 

 

Goed nieuws voor de oude muzieksound waar de fans van o.a. Tiesto zo naar terug verlangen. Was jij er toen bij? HMH, Gelredome, het secret concert op Schiphol, Paradiso, bij Innercity, Dancevalley, de Asta in Den Haag of de Matrix etc. Het was altijd Magic. Wie die muziek ook zo mist en deze ook nergens meer een avond lang hoort, kijkt daar met weemoed naar terug. Elk uur gaan wij de bezoekers op magische wijze meenemen op een reis naar euforische hoogtes om je vervolgens weer te verrassen met steeds weer nieuwe elementen van het leven.

We zijn al druk bezig om voor de derde en voorlopig laatste keer in een kleinere setting een waanzinnig en uniek event neer te zetten. Een Tijs Tiesto zal niet lukken maar we gaan deze avond uit die tijd met een line-up die dit kan uit die periode neerzetten. Een hele avond en nacht lang met de zo herkenbare muziek. De sound waarmee velen besmet werden en dat ook nooit meer konden loslaten. Muziek die mensen gelukkig maakt.

 

https://youtu.be/-0kHyMG_E6k

 

Beleef het mee. We willen dit event exclusief houden, dus met een gelimiteerd aantal bezoekers. Er is daarom geen guestlist (enkel voor prijswinnaars en zakelijke relaties). De vvk is gestart en loopt echt heel snel.

 

Locatie: Panama  24-11-2017 in Amsterdam

 

De line-up:
Daniel Wanrooy
Virtual Vault
Toyax
Marc Simz
Ton TB
Faith Mark

Dit Artikel is 178 keer bekeken